Hej! Är du arbetsgivare och vill jobba med ett socialt och modernt rekryteringsverktyg? Läs mer här! x
x

Om Jobylon


Sveriges första sociala karriärsajt

Vi har samlat allt man behöver när man söker jobb på ett och samma ställe och tycker att det ska gå snabbt och enkelt att hitta ett nytt jobb. Jobylon är en social jobbsajt där vi har samlat alla lediga jobb och viktig information om över 1 000 av de mest attraktiva arbetsgivarna i Sverige. Vi har samtidigt integrerat många sociala nätverk i jobbsökningsprocessen vilket gör att det går snabbt att få en överskådlig bild av var alla i ens nätverk jobbar. Jobylon har även gjort det möjligt för alla att tjäna pengar på sitt nätverk. Om du tipsar en person som verkar passa för en tjänst kan du belönas med en Bounty (hittelön).

Vi har


Bounty

Vi på Jobylon tycker nämligen att man ska belönas för sitt värdefulla nätverk. Ibland så hittar man ett jobb som man själv inte är intresserad av men som skulle passa perfekt för syrran, en före detta kollega, bästa vännen eller någon annan i ditt nätverk. Tipsa en kandidat till en tjänst med Bounty (hittelön) och du blir belönad om kandidaten får jobbet. Läs mer om Bounty här.

Sociala medier

Vi har integrerat sociala medier i Jobylon för att du ska ha möjlighet att se var dina vänner på till exempel Facebook och LinkedIn arbetar eller har arbetat. Du kan även enkelt dela med dig av ett jobb till dina sociala nätverk.

Företagsprofiler

Vi har samlat all relevant information du behöver om ett företag när du söker jobb. Företagsinformationen är hämtad från flera olika publika källor och är därför objektiv. Vi har bland annat finansiell information, antal anställda och det som står om företagen i media, bloggar samt Twitter.

Jobbannonser

Vi hämtar in alla lediga jobb från över 1 000 av de mest attraktiva svenska företagen, vilket gör att vi även har de jobb som inte har lagts upp på andra jobbportaler. Eftersom vi uppdaterar informationen från företagens hemsidor flera gånger per dag är jobbannonserna alltid uppdaterade.