Hej! Är du arbetsgivare och vill jobba med ett socialt och modernt rekryteringsverktyg? Läs mer här! x
x

Jobylon för företag

Jobylon - Företaget är lika viktigt som jobbet

Jobylon är Nordens första sociala jobbsajt där vi har samlat alla lediga jobb samt intressant och objektiv information om över 1000 av de mest attraktiva arbetsgivarna i Sverige. Vi erbjuder arbetsgivare möjligheten att utöka företagsprofilen för att arbetssökande ska få veta hur det är att arbeta hos just er.

Jobylon har strategiskt integrerat många sociala medier i jobbsökarprocessen och jobbsökande kan då enkelt få en överblick över vilka de känner hos olika arbetsgivare.

Vi har också skapat en möjlighet för företag att nå ut till kandidater som inte aktivt söker jobb via vårt Bounty-koncept. Detta är en hittelönsbaserad rekrytering där man belönar tips som leder till anställning.

Som kund hos Jobylon erbjuder vi företag


Stärkt arbetsgivarvarumärke genom utökad företagsprofil

Vi har samlat objektiv information om företagen så som finansiell information, antal anställda och vad som skrivs om företagen i redaktionell- samt social media. Som företag ger vi er även möjligheten att dela med er av hur ni uppfattar er själva som arbetsgivare.

Detta innebär att ni kan stärka ert varumärke som arbetsgivare, ert employer brand, och locka till er fler intressanta kandidater. Ni kan till exempel beskriva ert trainee program, ert arbete med studenter, ha en videopresentation från arbetsplatsen och intervjuer med anställda.

En utökad företagsprofil innebär även ökad exponering på förstasidan samt att resurser disponeras på google sök.

Alla era jobbannonser på ett ställe

Dagligen hämtas och processas alla lediga jobb från er karriärsida. Vi leder sedan trafik tillbaka till er karriärsida.

Bounty - Hittelönsbaserad rekrytering

Ibland söker företag efter en person med särskild kompetens som är svår att hitta. Det har tidigare varit vanligt att internt belöna tips som leder till anställning men vi erbjuder företag möjligheten att nå ut till förkvalificerade individer genom att låta alla tipsa om potentiella kandidater. På detta sätt når ni ut till personer som inte aktivt söker jobb och som ni annars inte hade kommit i kontakt med via en vanlig jobbannons.

Exponering via sociala medier

Vi har integrerat sociala medier i Jobylon för att besökare ska ha möjlighet att se var deras vänner på Facebook och LinkedIn arbetar. De kan även enkelt dela med sig av en tjänst genom sitt sociala nätverk. Vi är själva aktiva inom sociala medier (Blogg, Facebook och Twitter) och som företag ger vi er möjligheten att använda vår sociala infrastruktur för att nå ut med era tjänster till en bredare målgrupp.

Vill ni veta mer är ni varmt välkomna att kontakta:
Elina Aziz, Account Manager
Telefon: +(46) 739 594 888
E-post: elina.aziz@jobylon.com