Hej! Är du arbetsgivare och vill jobba med ett socialt och modernt rekryteringsverktyg? Läs mer här! x
x

Regler och villkor

Jobylons regler och villkor

Syfte med jobylon.se

  1. Att samla alla lediga jobb från de 1 000 största och mest attraktiva företagen och andra utvalda organisationer i Sverige.
  2. Att på ett effektivt sätt få en snabb och bra överblick av ett företag eller organisation med sammanställd och relevant information. Jobylon.se innehåller en beskrivning om företagen, finansiell information, bevakning av relevanta nyheter och social media samt interaktion med Facebook, och LinkedIn.

Upphovsrättigheter

Jobylon.se innehåller upphovsrättsligt och varumärkesskyddat material. Det är inte tillåtet att ladda ner eller kopiera hela eller delar av Jobylons webbplats.

Innehåll av Jobylon

Jobylon tar inget ansvar för om innehållet på jobylon.se påverkar företag och organisationer negativt.

Innehåll från besökaren

Innehåll på sidan får inte innehålla något rasistiskt, sexistiskt, personangrepp eller annat opassande. Vi förbehåller oss rätten att radera innehåll som är opassande.

Länkning

Länka gärna till www.jobylon.se, men var noga med att följa våra riktlinjer:
  • Länkning som strider mot lagar och förordningar är förbjuden.
  • Länkning från webbplatser som är och/eller kan uppfattas som stötande, rasistiska, omoraliska, våldsamma eller på annat sätt är opassande är inte tillåtet.

Länkning via Jobylons logotyp

Länkning som sker till jobylon.se via logotyp ska alltid godkännas av Jobylon innan det publiceras. För godkännande, vänligen kontakta Jobylon via info@jobylon.com (vi lovar att svara snabbt). Jobylon är ett varumärke som är registrerat och ska hanteras enligt fastställda regler. Det är noga att Jobylons logotyp inte modifieras genom att ändra färg, form eller proportion. Symbolen får heller inte separeras från företagsnamnet.

Hur Jobylon länkar ut från webbplatsen

Jobylon förbehåller sig rätten gällande vilka länkar som ska ligga på webbplatsen. Syftet med de länkar Jobylon har på sin webbplats är att underlätta navigering och förmedla mer information om de företag och jobbannonser som Jobylon har på webbsidan.

Personuppgifter

Innan du registrerar dina personuppgifter, vänligen läs Jobylons integritetspolicy.

Störningar och avbrott

Jobylon kan inte utesluta att det kan ske störningar eller avbrott av webbplatsen där onlinetjänsterna inte är tillgängliga vid en viss tidpunkt.